11 januari 2018

Sekscalculator nu onlineNiet sporten maar beweging is belangrijk voor de goede gezondheid van hart en bloedvaten. Het gaat hem om het verbranden van calorieën. Dat men ook met seks veel calorieën kan verbranden is algemeen bekend. Maar hoeveel eigenlijk?

Wie dat wil weten surft sinds 1 januari naar de handige calculator van de site Superdrug Online Doctor https://onlinedoctor.superdrug.com/services/widgets/sexer... , die precies uitrekent wat een vrijpartij je buiten genot nog meer oplevert.

De site baseert zich sinds enkele jaren op het gemiddelde gewicht van mannen en vrouwen en de MET-methodologie, een meeteenheid binnen de fysiologie voor de hoeveelheid energie die een bepaalde fysieke inspanning kost ten opzichte van de hoeveelheid benodigde energie in rust. Na een complexe berekening, krijg je een benadering van het aantal calorieën dat je zou moeten verbranden als je je aan bepaalde standjes waagt.

Er is wel enige planning voor nodig en dat dreigt de romantiek negatief te beïnvloeden. Voor je van bil gaat? surf je naar de calculator. Geef daar je eigen gewicht en dat van je partner in. Selecteer daarna een standje en schat in hoelang de actie ongeveer zal duren. Je kan variabele standjes invoeren. Binnen een oogwenk krijg je het te verwachten caloriegebruik. Vervolgens kan je aan de slag. Als je nog zin hebt tenminste.

Marc van Impe

 

Bron: MediQuality

08:08 Gepost door Marc van Impe | Permalink | Commentaren (0)

Post een commentaar