22 oktober 2017

Seksleven Jan Modaal valt tegen


Actualiteitsmagazine Telefacts gaf onlangs nieuwe cijfers vrij uit ‘De Seksenquête 2017’. Daaruit blijkt dat het seksleven van de Vlaming wreed tegenvalt. Het seksleven van Jan Modaal krijgt een magere gemiddelde score van 5,9 op 10.


Bovendien is diezelfde Vlaming is nogal conservatief tussen de lakens. De cijfers tonen aan dat 36,2 procent van de geënquêteerden tijdens het vrijen de voorkeur geeft aan de klassieke missionarishouding. Zo'n 24 procent heeft liever de vrouw bovenaan en 16,7 procent geeft de voorkeur aan ‘op zijn hondjes'.


Liegen kan de doorsnee Vlaming beter: 36 procent zegt altijd een orgasme te krijgen, en begrijpe wie kan, 40 procent komt naar eigen zeggen meestal tot een seksuele climax. Het mysterie wordt nog groter en nog straffer: 94 procent van de mannen komt altijd écht tot een climax. Slechts één vrouw op de tien geeft aan dat ze tijdens het vrijen nooit een hoogtepunt bereikt. Toch blijven de Vlamingen op hun seksuele honger, er is volgens hen nog veel ruimte voor verbetering in hun seksleven. Sommige dames - 32,8 procent om precies te zijn - geven toe dat ze weleens een orgasme veinzen. Bij mannen komt faken zelden voor.

Niet zo uitzonderlijk zijn dames die meerdere keren na elkaar klaarkomen, wat in vaktermen een ‘superorgasme' wordt genoemd.

Marc van Impe


Bron: MediQuality

19:29 Gepost door Marc van Impe | Permalink | Commentaren (0)

Post een commentaar